Starlit Romance - Valentine#s Day Dining โรงแรม เรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์

ข่าวประชาสัมพันธ์ทั่วไป วันศุกร์ที่ ๑๙ มกราคม พ.ศ. ๒๕๖๑ ๑๓:๒๕ น.
กรุงเทพฯ--19 ม.ค.--โรงแรม เรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์

เมนูอาหารชั้นเลิศและบรรยากาสสุดโรแมนติก ทำให้คู่รักหลายคู่รู้จักโรงแรม เรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์ เป็นอย่างดีโดยเฉพาะวันวาเลนไทน์

และวันแห่งความรักปีนี้ สูตรสำหรับความโรแมนติกจะทวีคูณมากขึ้น เมื่ออาหารค่ำสุดพิเศษจะจัดขึ้นในสวนใต้แสงเทียนและแสงดาว กระซิบคำหวานๆให้กันและกันก่อนจะเพลิดเพลินไปกับอาหารเมนู 5-คอร์สสุดเอ็กซ์คลูซีฟที่เชฟหนุ่มอีตาเลียน Salvatore Catania ได้จัดสรรให้คู่รัก เพิ่มความโรแมนติกด้วยขนมหวานอร่อยๆและเพลงนุ่มๆสร้างบรรยากาส

เมนูอาหารค่ำสุดพิเศษวันวาเลนไทน์จะเสิร์ฟวันที่ 14 กุมภาพันธ์ 2661 ตั้งแต่ 18.00 น. - 22.30 น. 4,200++ บาท สำหรับสองท่าน

ทำให้วันวาเลนไทน์ของคุณน่าจดจำด้วยอาหารค่ำแบบเอ็กซ์คลูซีฟ ณ โรงแรม เรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมหรือสำรองที่นั่งได้ที่ 02 125 5020
ABOUT RENAISSANCE HOTELS:

Renaissance Hotels encourages guests to Live Life to Discover(TM) at 160 hotels in over 35 countries around the world. Each hotel is unique and every stay offers an opportunity to explore local discoveries exclusive to the destination. At Renaissance Hotels, we believe that every guest is a storyteller and we aim to deliver with unexpected experiences meant to be shared. Our signature events in our lobbies, bars & lounges are designed to showcase emerging talent in music, the arts, mixology and culinary and more to inspire new discovery. Renaissance Navigators are neighborhood experts who are ready to assist guests in discovering true local flavors and activities. R.E.N. Meetings offers groups an experience beyond a traditional meeting, rooted in creative sensory meeting design and custom-curated local Navigator excursions and networking events. At Renaissance Hotels, we work to ensure that every trip is transformed into an eye-opening, unforgettable journey. You spend your life working, you should discover the world as you go. To discover more visit www.renhotels.com.

For upcoming events visit www.renhotels.com/events
Like us on Facebook www.facebook.com/RenHotels
Follow us on Twitter www.twitter.com/RenHotels
Like us on Instagram www.instagram/RenHotels
Visit Marriott International, Inc. (NASDAQ:MAR) for company information.

โรงแรมเรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์ ประกาศแต่งตั้ง มิสจูลี่ โคดัส ดำรงตำแหน่งผู้อำนวยการฝ่ายขายและการตลาด

เมื่อเร็วๆนี้ มร. จอห์น ทูมี่ ผู้อำนวยการฝ่ายขายและการตลาด ประจำเขตปกครองพิเศษฮ่องกง มาเก๊า และภาคพื้นเอเชียแปซิฟิก แมริออท อินเตอร์เนชั่นแนล อิงค์ ประกาศแต่งตั้ง มิสจูลี่ โคดัส ดำรงตำแหน่งผู้อำนวยการฝ่ายขายและการตลาด โรงแรมเรเนซองส์ กรุงเทพฯ ราชประสงค์...